GN


Lyckan som uppstår när man inser att det är fredag imorgon.

Hoppade in i en lång dusch för ett tag sen och har smörjt in mig osv nu :D älskart. Nu ska jag sätta på BB och sen blir det plugg. Har nämligen So prov imorgon och känner att det kommer gå rätt så dåligt faktiskt.. hehe. kram!

BRA DÄR!

Sjukt kul att ni har börjat komentera mer nu! Plus att statistiken har gått upp, fortsätt så! :D

SVAR PÅ KOMMENTAR

manju om I hold you if your getting cold:
Hej, allt bra?:)Btw ni båda har sjukt fina ögon! Diggar dom grovt:)
Tja! Jo då, allt är bra med oss :) Hur är det själv? Tack så mycket, dina är också jättefina!

Till Octavian!


He says i dont spend time like i really sould

Nu åker jag och Towe hem till mig, pluggar och chillar och så! Besta. Har sista provet imorgon och sen är det bara en sak kvar i skolan, weho. Nästa vecka blir i alla fall fett chill, två tema dagar och sen ledigt på onsdagen :) wiih. Men nu ska jag vara social, pussokram!


På tåget!

Sitter på tåget med min underbara klass efter två tråkiga museumbesök som E skrev igår. Skönt iaf att allt är över nu tillslut, usch jag hatar museum -.-. KYSS


Godnatt!:)

Ska på museum imorgon med klassen sen drar jag och T hem till mig och pluggar. Snart är det ju fredag woho! Happyface. Men nu ska jag sova, puss!


Outfit från dagen som varit! / GN


-


NYA SHORTS! - T

Sktsköna verkligen, mjuka men ändå jättesöta ' LOOVE IT

FUCK OFF

Skar mig fucking 5 cm mitt på benet med den där förjävliska rakhyveln! -.- ÅHHHHHHH, IBLAND HATAR JAG BARA ALLT. heidå.

I hold you if your getting cold

Orkade inte gå ut och springa så har tränat lite här hemma istället, haha... Sitter just nu och rensar massa gamla låtar och lägger till nya itunes, skönt att ha det gjort tycker jag! Snart måste jag städa rummet nu, det är fan sjukt hur fort det går för mig att få skitstökigt.. hehe. Puss o kram!

its onsdag onsdag

Kom hem för typ 20 min sen, ska sätta på big brother och äta godis nu. Busigt hehe. får se om jag orkar ta mig ut och springa sen, vore skönt men samtidigt vore det skönt att bara chilla idag liksom. Får se! Är sämst på att komma på rubriker föresten, haha. KRAM


Lunchtime!

Sitter med två underbara brudar och äter lite lunch :) Vi börjar om 20 minuter och då får vi nog våra provresultat tror jag.. Nervööööös brud här! Efter skolan så ska jag köpa skor med mormor, trevligt! Så uppdateringen kanske inte kommer bli bäst..


Godmorgon!

Ska alldeles strax gå mot bussen, vi hörs senare!


Även om solen går ner så kommer den att gå upp igen

Tog en dusch och har smörjt in mig och tagit hand om mig själv lite, kan behövas ibland! Imorgon ska jag nog bara hem direkt efter skolan och gå ut och springa. Har märkt hur mycket gladare och piggare jag har blivit på senaste tiden då jag har sprungit mer. Humöret blir verkligen på topp! Ikväll har jag dock deppat lite smått men livet går vidare liksom! Bara att försöka se posetivt! Officiellt sommar om två dagar juuuu. weho. Men nu ska jag sova, pussokrampåer!

We can go to brazil, tokyo or jamaica, we can go were you want, say the world and ill take ya

Sitter på bussen påväg hem, jag och Towe var på lite äventyr i rotenbro, haha.. När jag kommer hem blir det middag och sen bara chilla. Inge plugg nu! Sjuuuukt skönt!


He wants to make love when I wanna fight

Ska hämta milla på dagis snart och sen träffa Ebba tror jag. Vi kanske åker till Ö&B eller nåt, KYSS


man blir så rörd - towe


Weho!

Fick sluta 45 min tidigare på franskan, fick reda på betygen också, trodde jag skulle få skitdåligt men det gick faktiskt bättre än förväntat! Wiiiih. Sitter just nu på syslöjden med Katja och Anisa och väntar på att de ska bli klara :) sen ska jag till våtdcentralen och ta blodprov, blääää. Sen cykla hem, orkar inte haha, hatar att cykla.. Puss!


Godnatt!


SLEEEEEP

Är så sjukt glad och nöjd med allt! livet rullar på liksom. nejmen jag är sjukt lycklig! ÄLSKA LIVET. Men nu ska jag sova, puss o kram på er!

I keep on running

Tjenare! Gick hem till Towe efter skolan, vi gjorde inte ett skit typ. Kollade på bb osv. Men det var trevligt! Kom hem runt åtta och har chillat och pluggat sen dess. Kommer gå skit på provet imorgon, men det är inte så konstigt med tanke på att jag knappt pluggat nånting... hehe. kraaaaam

LÅÅÅÅÅÅT! - T


She said she don't know me, anymore

Tjaaaaaa! Ebba gick precis hem eller för några minuter sen då. Vi har pluggat lite (inte så mycket som vi borde ha gjort) menmen. Man kan inte ta bort all sin fritid för skolan right? Längtar tills om 2 veckor när allt är över bara. Nu ska jag hoppa in i ett varmt bad, och sen plugga lite mer.. PUSS

Slöjd

Nu sitter vi på träslöjd, vi har inget speciellt att göra så vi chillar bara :) Idag ska vi dra hem till mig för en massa engelskaplugg.. Prov imorron. Usch! Aja, puss!


DAGENS


-

Har skrivit klart min uppsats nu, sjukt skönt att slippa tänka på den! Har engelskaprov på tisdag också men det pluggar jag till imorgon istället, laaaat. Nu ska jag fixa grejor tills imorgon och sen kolla på nått pogram, puss!

I KNOW THAT ITS A WONDERFUL WORLD, BUT I CAN ONLY SEE IT WHEN YOUR WITH ME.

Har fixat mig osv, och ska åka om typ en timme. Gick skit att springa idag, blev mer en promenad om man säger så.. Haha, men det är så jäkla varmt! Men nu ska jag sätta på 90210, kramaaaaar

Nya långklänningen!


SVAR PÅ KOMMENTAR

junie om Latsöndag:
NI SKA TRÄFFA MIG NÄSTA HELG PUNKT OCH SLUT! :*
SVAR: Juuuuunie, klart vi ska! Men vi har lite andra planer som vi skrev i ett tidigare inlägg. Men vi kan ju höras? PUSS!

/e

Latsöndag

Katja och Towe har precis gått och jag ska strax ut och springa, sen ska jag till min kusin och kolla på hennes nya lägenhet och sen blir det hem och plugga. Sjukt skoltrött men bara att kämpa nu sista veckan.. Men nu ska jag dra mig ur sängen! kraam
Bild från igår!

FEZZZZT BRE

Matte & Egil drog hem precis, vi har bara chillat, gått runt och kollat på skräckfilm! Mys! :) Vi ska nig träffa dom nästa helg också. Niiiiceeee, tjarå! :)


Trouble is her only friend and it's back again

Tjoooo bre, kom precis hem till Ebbs, ska slagga här inatt med Katja. Niiiice. Vi ska äta tacopaj och dricka gott och sen blir det utgång! Tagg till tusen, men vi hörs senare. Lägger upp bilder på min nya långklänning lite senare också! PUSS

I went so fast from love to hate

Kom precis hem, hittade en fin långklänning som jag tror kommer användas flitigt i sommar!:) om typ en timme kommer Katja och Towe till mig, vi ska laga middag och sen ut och träffa några! Kulkul. Puss!


I väntan på tåget.. :) / Outfit


Lördag!

Mot centrum för att shoppa med fina vänner!


To tha centrum

Nu ska jag, Katja och Ebba snart träffas i Sollentuna C för lite tjejshopping till sommaren och skolavslutningsklännigar till mina flikkor. Ikväll ska vi träffa några roliga personer, som jag aldrig harf träffat så det ska blir kul! Det är E&Ks gamla klasskompisar :D Skojskoj. PUSSHEJ.

NY FAVORITLÅÅÅÅT - TOWE


On my waay!

Är påväg hem nu, lyssnar på min älskade ed och livet leker känner jag! Imorgon har jag lite olika trevliga planer och på söndag med, hihi. Jag och Towe hade det i alla fall supertrevligt, vi gick på promenad och snackade om allt möjligt och så, älskart. När jag kommer hem blir det bb och 90210 hela kvällen, så det blir najsigt. Kram!


I wanted to believe that you could be mine. But now you'r gone, and also the best feeling in the world.

Tjaaaaaaaaaaa, Ebba kommer snart (somniredanvet)! hhi, vi ska väll dra ut nån stans antar jag, tagg ;) Nu har jag precis målat naglarna, både tår och fingrar. MÅSTE STICKA, PUSS!
<33333333333333333333333333

Wiiih!

Det gick skitbra att springa idag, trodde att det att det skulle gå dåligt eftersom det är varmt osv, men istället gick det bättre än vanligt! Weho. Har i alla fall precis ätit jättegod middag och ska snart börja sminka mig och så. Ska nämligen hem till Towe om en stund, får se vad vi hittar på! Puss!


Ut och springa!

Har legat och solat i typ 40 min och nu ska jag ut och springa. Kommer typ dö av värmeslag men aja! Haha. Kraaaam


Grillfezzzzzt :')

Uppdaterar ikväll ;)


How could i be so naive?

Har precis städat klart och har bytt om till bikini. Ska fixa något kallt och dricka och lägga mig ute i solen med musik i öronen! Lml. Sen blir det duschen! Puss


You play stupid games, temptation in your way

Fredag idag och jag är super glad! Tre prov avklarade den här veckan vilket är skitskönt, har bara engelskaprov och bildredovisning kvar nu typ! Hihi:) Har bara en lektion kvar nu sen blir set hemåt, ska ut och springa sen städa heeeela huset, är pank nämligen hehe. Sen blir det grillning med familjen. Puss!


I skolan, nyhet? Nej.

Ooooooorkar inte med allt, är fett lack just nu men annars är jag trött på det här skitstället. Längtar tills om 2 veckor då allt är över. HEJDÅ (tgif)


Dagens!

Nu ska jag sova, har ingen blogglust för tillfället och har ej haft det de senaste dagarna.. Menmen, här är några bilder från outfiten osv idag :(


He says live fast and die young, forget the past and move on, you only live once

Har målat naglarna och kollat på 90201, lyssnar just nu på musik men ska nog sova snart ;) fredag imorgon då! Sjukt sköönt! Kraaam


Lets go down to the apple three, fighting against gravity

Var med Towe och Katja idag, snackade massa och hade det grymt mys! Bästa tjejorna helt klart♥ Annars har väl dagen varit helt okej! hAr varit på bra humör osv såå :D Ska snart sätta mig och plugga till soprovet imorgon, skolandödarmig. Puss!

Mina favoritflikkor

Jag älskar er, mest i hela världen. Utan er skulle jag inte vara något.


Jag orkar inte ha matte! -.-


On tha buuuuuus

Sitter och pluggar plus lyssnar på musik. Sjukt trött idag också...


Jag är kär i Mr. Westwick, eller så kallad Chuck Bass!

Med denna fina fakta säger jag godnatt! Och även med 3 outfitbilder från dagen! PUSS.


HEJ KAN INTE BARA SKOLAN GÅ OCH TA SIG HEJDÅ

Kom hem från Towe runt åtta och hoppade in i en låång dusch när jag kom hem. Nu har jag suttit och pluggat kemi nonstop i en timme, fan sjukt ju, har aldrig orkat det förut.. Känner mig ändå feeeeeett osäker men det får väl gå som det går! Sitter just nu och lyssnar på musik, tänkte gå och borsta tänderna och sen sätta på ett avsnitt av 90210 och sen gå igenom kemin lite till. Puss!
saknar..

Just gonna stand there and watch me burn?

Kollar på Gossip Girl just nu, har kemiprov i morgon men kan inget. Verkligen inget. Jag är så jääääävla trött på skolan nu, längtar som fan tills den skiten är över. Aja, ska gå o ta bort sminket nu och sen lägga mig i sängen o kolla vidare på GG.
Jag älskar dig mer än något

Min favoritdricks-burk är sönderskjuten av lerklumpar..


JAG TYCKER DU ÄR SNYGGA EBBA


Now and than i think of all the times you screwed me over. You had me believed there was always something that i've done.


IN THAAAA SCHOOOOL

Tjoooo, sitter på solektion just nu och gör ingenting. Småchattar lite med några snygga personer kring bordet! :D Efter skolan idag blir det pluggpluggplugg till Kemiprovet i morgon, blääää. Men måste ju sola lite oxå, KYSS.


SOMMAREN ÄR JU FAN HÄR NU!

Åhh, älska!

I wanna give you my heart, give you my heart

Sitter på franskan och håller på att dö av tråkighet. Ska snart hem till Towe och plugga, yey. Hejdå


GODMORGON!

Hejhopp! Hur mår ni? Själv mår jag toppen om man bortser från fysikprovet jag ska ha om en kvart. Fyfan alltså det kommer gå så jävla dåligt, vilket ni redan har hört men ändå.. Hehe. Hörs sen! Puss


It's black outside, it's now the angels are comning!

Nu ska jag sova, är inte så jättetrött men måste börja vända tillbaka dygnet nu.. Var heeelt död i morse när klockan ringde 06.15 menmen! Vi hörs i morgon, kyss.


Fuuuck

Skiter i det här jävla pluggandet nu, ska lägga mig framför bb och 90210 med iste istället. Hejdå


Hold me in your arms

Har nästan bara pluggat nu efter skolan, usch, känner att det här kommer gå rätt så dåligt.. men aja! Ska kolla på bb nu och sen plugga lite till, sen får det gå som det går! puss

Lunchraaaast! :)


Älska!


Tja sämst uppdatering

Är på väg till skolan nu, spanska på morgonen är ingen favorit precis menmen. Aja, uppdaterar er senare! PUSS


Godnatt!

Har kollat på några avsnitt av av 90210 och ska sova snart, imorgon blir det bara massa plugg efter skolan. Fast är ändå screwed på båda proven såå. Hejdå


Homeee

Var precis ute och sprang, var skitsegt och mygg överallt.. Men der gick ändå, även fast det var sjukt jobbigt! Hehe. Nu ska jag göra lite situps osv sen blir det duschen. Får se om jag orkar plugga lite sen också.. Puss


LOVE

hahaha älska

If tonight is my last i want to spend it with you

Har spelat gitarr och bara chillat nu på morgonen :) Om ett tag kommer nog Towe hit, vi ska pluggapluggaplugga. Så det kanske inte blir världsbäst uppdatering idag! Men nu ska jag plocka undan i rummet och sen blir det väl att göra lunch! PUSS O KRAM

.

Kom precis hem, ska städa rummet nuuu. Ser ut som jag vet inte vad.. hehe. Sen ska jag packa upp och efter det ta en lång dusch + måla naglarna. Skönt! PUSS
image description

But you, just met somebody new'

Som Ebba skrev så är vi hemma om ett tag. Då kommer en massa bilder upp från både mig och bebi, vi har iaf haft fet bäääääääst. Återkommer hit om några veckor som tur är! PUSS.


Påväääääg

Nu är vi påväg hem, buhuu. Nejmen ska bli lite skönt ändå:)) Nu blir det väl att dunka musik i bilen eller nått;) puss o kram!


Godmorgon!


And now all your love is wasted and then who the hell was i?

Sorry för sämst uppdatering.. Hehe. Vi har det i alla fall jättebra här! Igår låg vi på studsmattan i flera timmar och solade med musik och så, hihi. Just nu är det sommarväder här och vi ska snart till västerås och handla och äta och så. Men vi hör av oss senare! Puss


SOMMAR OCH SOL OCH VI HAR KORT TAJT KJOL!


Hej världen!


GLADA CHEYOR!

Nu kör viiiii!


Weho

Blir snart att åka heeeem. Fattar inte ens varför vi har skoljogg om jag ska va ärlig.. När vi kommer hem ska vi duscha och fixa lite, hihi. Puuusss


Äntligen över!

Nu är vi framme i mål, 1timme och 3 minuter skitbra eller hur? Noooot. Haha vi kom typ sist i klassen men vem bryr sig? Nu får vi förhoppningsvis gå hem snart, då duschar + fixar oss och sen bär det av mot landet! Så himla awesome! :)


Gågågågågå = HATA


Godmorgon!

Jag och Ebba gick upp för en kvart sen, det är fördelen med att bo i Edsberg! Sovmorgonen' hihi. Aja, Ebba ska äta lite frukost innan vi går, bloggar lite senare. PUSS :)


JAG ÄLSKAR DIG!


At Towes!

Sorry för sämst uppdatering från min sida idag, men har verkligen ingen insperation eller något att skriva känner jag. Men men. Är hemma hos Towe och har det najsigt, vi har kollat på bb och sista dh avsnittet, skitbra juu! Men vi ska väl kolla på något mer nu sen blir det att sova, om vi nu kommer kunna det, hihihi! Puss!


I am not the girl I used to be, but if i turn out to be, could you love me anyway?

Tjaaaaaaa! Jag är så himla överlycklig, i morgon är det skoljoggen i edsberg i minut från mitt hus, och vi börjar halv 10 & slutar halv 12! Ebba kommer hit om en halvtimme typ och sover här, fezt. Sen i morgon efter skoljoggen åker vi till mitt land och kommer hem på söndag! TRADITION NI VEEEEEET. Kommer bli så jääääääävla kul, taggtaggtagg.
JAGÄLSKARDIGBEJB!

När det blir lax till lunch, då äter man sallad + mackor!


Packar!

Håller på att packa till towes land, åker ju hem till henne imorgon så måste ha allt klart då! Hihi. Är dock väldigt dålig på att packa, blir alltid för mycket eller för lite... Hehe. Puss!


I admit that I was glad that it was over, bitch

Tjafan, uppdateringen från min sida har varit kass idag. Jag veeeeeeeeeet. Men iaf, kom hem vid halv 6 ungefär, jag och papi var i Stinsen och fixade lite saker. Nu ska jag kanskeee äta lite om jag blir hungrig, hejsenmiddag. Aja, ska sluta tråka ut er om jag nu gör det. Imorgon är det chill i skolan, gillar tisdagar! PUSSHEJ.



The world looks better trough your eyes

Har pluggat lite nu, men är så jääkla lat så jag orkar inte mer hehe. Tänkte börja packa lite tills på onsdag och sen ladda över alla mina bilder från mobilen till datorn:)) kram!


It's to cold outside, for angels to fly

Sprang ju förut, gick skitbra! När jag kom hem tog jag endusch och käka middag och så, nu måste jag börja plugga lite och sen ska jag åka med mamma och handla :) pusss!

Måndagen avklarad dårå!

Jag och Towe åkte hem till mig efter skolan, chillade bara hihi. Hon åkte nyss hem och nu ska jag plugga franska, sen ska jag ut och springa! weho. Puss o kram!
Har typ alla mina bilder på mobilen, så ni får stå ut med tråkiga bilder när jag bloggar från datorn;)

Blä på skolan


Sleep tight

Imorgon har jag ingen aning om vad som händer, kanske är med Towe efter skolan, annars tänkte jag gå ut och springa och sen måste jag plugga franska också...:) puss!

Thats why i love you


-


Onetreehillinmyheart


I will find you - Towe


EBBA IS IN THA HOUSE!

Oyeah, har saknat hette bajsmycket. hejdå

Det är knappast fel på dig, det är fel på hur världen är idag.

Sitter och lyssnar på musik, älskar när man har massa låtar man bara aaaaaldrig tröttnar på. Snart blir det middag, grillat, så gottt hihi! Sen blir det mot morfar och sen framåt kvällen hem till Towe, har saknat min lilla tös! Okej det där lät mobbat men ajaa. Nu ska jag fortsätta droga min musik. HEIDO

Said i remember when we used to sit in the govermentyard in trenchtown

Hoppade ut ur duschen för en stund sen och har precis sminkat mig. Sitter just nu och skypar med Towis, vi pratar om landet, längtar hihi!  Bara två skoldagar kvar, sen är det skoljoggen i typ 3 timmar och sen smäller det, wiho.

HEMMA!

Kom hem för ungefär 1 timme sen, niiiiice. Nu har jag precis tagit min efterlängtade dusch, väldigt härligt ska jag säga er! Och nu är det bara dags och börja på min uppsats som skulle ha varit inlämnad för typ 2 veckor sen.. PUSS!

SAAAANT.


Ill never let you down

Vaknade för en stund sen, har druckit lite iste och lyssnat på musik, men tänkte gå ner och göra en ordentlig frukost nu :) Efter det blir det ut och springa! Tagg på deeeet. Men jag hör av mig senare, puss!

Right before I'm about to drown, he resuscitates me

Godmorgon! Sitter i soffan och chillar lite med mjucik. Väldigt trevligt, ska nog ta och pallra mig ut tror jag eftersom det är jättefint väder här i Sala idag, vet däremot ej hur vädret ser ut hemma. Men hoppas på lika fint som här! :D Nu ska jag äta lite frukost, hörs sen!

Godnatt!


GODNATT!


.

Kom precis hem från teatern, ska lägga mig och kolla på gårdagens bigbrother och sen blir det väl sleepa. Imorgon tänkte jag gå upp hyffsat tidigt och gå ut och springa, ska fira min morfar runt fyra och ska också träffa Towe någon gång under dagen! Puuusss


Fixat allt!

Nu har jag och pappa fixat allt inför Krister himmelsfärd då jag och Ebba ska vara här! Vi har satt upp och städat mitt & ebbas egna hus! :) Nu ska vi strax äta middag, vi hörs senare!


Break up the love like lego now

Kom precis ut ur duschen, ska äta nu sen fixa mig :) ska på teater nämligeen. Men kanske hör av mig innan annars hörs vi ikväll. Puss!


Its not a homeless life of me

Kom precis hem från en springtur, gick skitdåligt om man jämför med igår men ajaa. Ska springa imorgon också tänkte jag ;) men nu ska jag börja städa för att få lite pengar! Woho. Hejdå


Varför spelar spegeln ett spel mot mig, varför gråter livet när döden alltid ler mot mig?

GodmorgonGodmorgon! Gick upp vid 10 iof, men whatever. Tråkigt väder här borta, mulet och lite dugg ibland. Idag ska jag och pappa åka in till Västerås för att kolla på en gräsklippare och lite andra grejsor. Skojskoj. Aja, fett wierd inlägg. Vi hörs senare '

Im out of toutch, im out of love

Har varit allmänt deppig dem senaste dagarna, har inte varit mig själv av olika andledningar. Men nu blir det ändring på det, bara så alla vet ;) hejdå


HAHAHA <3TheLonleyIsland<3

/e

Underbar! - T


FREDAGSMYS!

Nu blir det några avsnitt av revenge med jordgubar,vindruvor och choklad! Ha det bäääst.


So many people are looking too me, to be strong and to fight, but im just surviving.



JAG ÄLSKAR OSS

Så jävla weirda. Kan inte fatta att det snart var ett år sen?? känns som igååår.

På landet!

Kom hit för nån timme sen, just nu sitter jag bara och kolla på tv :) Rätt så nicigt faktiskt ;) Ikväll blir det hockey med oboy och choklad , längtar typ lite. HEJHOPP


How you gonna walk at the rainbows edge?

jävlaaar vilka flashbacks jag får! Älskar både låten och Andreas röst, sjukt bra! -e

Sprungit!

Har precis varit ute och sprungit. Har saknar det skitmycket haha! Det gick faktiskt förvånandsvärt bra även fast jag inte tränat på länge! Ska jag ta en lång dusch och raka benen osv nu, sen blir det middag, tacos! favoriten juu. Bloggar mer sen! Kraam

mobbad bild men ajaaa

 


-


Hey baby, i think i wanna marry you

Fredag dårå! Ska faktiskt skönt med en kväll helt ensam, kolla på film och ta hand om mig själv och så. Käns som det behövs! Nu blir det bb sen duschen, puss!


I just want to


Spanskan avklarad ~ nu väntar bara matten ..


hej jag heter towe och älskar den här låten


GOODMORGON GODMORGON!

Vaknade upp med nervositet i magen idag. Om 45 minuter ska jag ha spanska prov - uppsats om Stockholm. Sen om 2 timmar ska jag ha matteprov - sannolikheter. Men gash vad jag längtar tills denna dag är över, jag och pappa ska nämligen åka upp till landet. Jag kommer väll hem antingen i morgon eller på söndag! PUSS


saknar dig bejbi

GODNATT!

Älskar min pyjamas från vs! Hihiii.


En liten tanke

Hatar när folk säger "jag vill ha två barn, den äldsta ska vara en kille och den yngsta en tjej, för då kan killen ta hand om tjejen och skydda henne när folk är taskiga osv", seriöst? Så tjejen är viktigare än killen eller? ska bara killen vara där för att det ska se bra ut? Vill spy när folk säger såhär.
haha, nejmen hatar det verkligen.. usch

Maybe you were needed up there

Nya musikvideon!

10 sanningar om mig!

Härmar Ebba lite nu, men ser nämligen att vi har fått lite nya besökare, vilket är kanonkul!

- Jag knäcker mina fingrar extremt mycket
- Jag älskar orden: Extremt och fruktansvärt. Använder de hela tiden.
- Mitt humör de senaste månaderna har varit kaos.
- Jag hatar all mat som kommer från havet, förutom fiskpinnar och kaviar.
- Jag har aldrig haft en allra riktig bästa vän som aldrig sviker innan jag träffade Ebba.
- Jag har komit till den punkten i livet då jag bara skiter i allt, (läxor, prov osv.)
- Jag har egentligen 2 mellannamn men använder bara ett av dem: Matilda.
- Det ämnet jag hatar allra mest i skolan är spanska.
- Jag älskar att sjunga, jag vill göra något med sång och musik i framtiden.
- Jag är allergisk mot kiwi, men äter det i alla fall.. hihi :)

-

Fan alltså, humöret var på topp för typ en timme sen men nu sätter skolångesten in. Är trött på allt känner jag. Längtar till på onsdag, Towes land i fem dagar, bort från allt och alla. Kan bara glömma skolan osv. Behövs verkligen känner jag! Men när vi kommer tillbaka blir det SÅKLART stenplugg igen för två jobbiga prov som jag inte fattar något av. ÅH. Kommer till den punkten då jag känner att jag bara vill sluta plugga och skita i allt, men det går ju inte. Alla säger att åttan är den jobbigaste tiden och jag håller med. Vill börja nian. Men helst av all vill jag bara ha sommarlov nu. Hejdå.

Släpp allt, känn hur vi lättar, finns inget som kan fucka det jag känner just nu!



Saker ni inte visste

Älskar att sminka mig, tycker det är sjukt kul!:)
Jag är beroende av knäckemackor och Ed Sheeran...
Jag älskar att rita på skolbänkar, allt man riter/skriver där blir mycket bättre än på typ papper tycker jag! Hehe
Jag försöker lära mig gitarr, och det går faktiskt rätt bra
Vill lära mig att åka skateboard/longboard, tycker det är skitcoolt! Ett nytt projekt till sommaren alltså..;)
Puss


ÅÅÅHHH FUCK SKOLAN

Har 2 prov i morgon, spanska direkt på morgonen och sen nästa prov är direkt efter i matte -.- Så himla jobbigt och frustrerande eftersom jag inte kan spanskan och bara hälften på matten. ÅHHHHH. Och jag orkar inte plugga idag, är för trött. Vill bara ta det lungt och chilla, men nej. Nu måste man plugga i 75 timmar. heido


MAANGEE MAAKEERS! - T


Right now.


Todays!

Älskar att bara ha en mysig skjorta och ett par tights när man är trött osv, hihi. /e

 


Love means to give chances when there's no more chances to give.


Äntligen ~ Spotify premium! :D


Wehooo

Är klar med min äckliga bokrecencion nu! Weho. Den är sen och grejer men ajaa. Håller på att städa rummet till bästa musiken och är allmänt glaad! Men humöret är som en berg och dahlbana just nu så kommer säkert vara skitdeppig om en timme... Hehehe. Aja, snart blir det saft och new girl, är på näst sista avsnittet.. Buhuu. Aja hejdå!


Tror inte jag har hatat skolan mer än vad jag gör nu.

Uppsats
Bokrecention
franskaläxa
Idrottspogram
Matteprov
Fysikprov
Kemiprov
Soprov
Dem här veckorna kommer bli jobbiga..

Bb mys!


THE TYPICAL SVENSKEN

hahaham älskaaa

-

Katja, Mikaela, Anisa och Towe hängde med mig hem efter skolan, var treeeevligt! Nu har i alla fall all åkt hem och jag sitter och lyssnar på musik och spelar lite gitarr och såå. Har också pluggat matte idag men MÅSTE plugga mer sen, annars kommer jag faila och det vill jag inte! Ska i alla fall satsa på C! aja, puss o kram!

This is my dream, my hope. No one will ever take that away from me.

Tjobräää, kom precis hem från Ebs, jag och några vänner var där och pluggade matte. Nu ska jag lägga mig och kolla på något roligt program, maybe DH, OTH eller BB? :DDD Favoritisar juuuu! :D Uppdaterar er lite senare ikväll, skönt med torsdag i morgon, snart freeeeeeedag! :D <3

At Ebs place :)


Thank god it's lunch


FML


SÅ FUCKING GLAAAAAD

OMG OMG OMG!! FATTAR NI ELLER? ED KOMMER TILL SVERIGE, MUSIKEN JAG DROGAR DYGNET RUNT KOMMER JAG FÅ HÖRA LIVE. HEJ JAG ÄR GLAD HEJDÅÅÅ!

GODNATT ~ I morgon blir det spruta :/


Underbart vackert


Påväg hem.

Just nu sitter jag och är lite smådeppig, skolan stressar än och känner att allt blir bara fel och så ni vet? Åhh hatar att vara tonåring iband. Men aja bara att hålla ut! Inte mänga veckor kvar nu ju!

 


Jag är ledsen för att jag inte ledsen nånstans!

Hej alla fina! Har precis pluggat matte ett tag, hej fail på provet.. Aja snart blir det middag i alla fall! Sen blir det mer matteplugg, åh jag orkar intee. Hejdå

 


AWESOMEEE ' - T&E


Tell me how to fall in love the way you want me to

Skoldagen har varit sjukt seg som vanligt, missade i alla fall en och en halv lektion för att jag åkte till vårdxentralen med mami :) ajaa, bloggar senare!

 


Kom precis hem - nu: Nudlar m kycklingsmak!


Det är otroligt hur mycket man kan ogilla skolan..

Vi ska ha svenska nu, sen idrott. Ska ha något Friskis och Svettis program, skitjobbigt. Träningsverk i en vecka. Ca 25 skoldagar kvar till sommarlov. WEEEHOOO


Gud najt


Godnatt alla fina!


Ta mig bort här ifrån, bort från denna värld till en plats där allt är underbart och ingen har besvär .

Det är inte lätt att vara tonåring inte. Ledsen - Lycka - Depmode - Överlycklig - Arg - Glad

Nu:BB

Nu blir det bb och sen lite matteplugg! uuusch, är så sjukt skoltrött! hejdåå
bild i repris

True


Don't let one bad day make you feel like your living a bad life.


Sjukt bra! - e


DAGENS

/e

 


Jag älskar dig Ebba, mer än du någonsin kommer kunna förstå.


- godnatt -


ÄLSKA ♥


Hahaha, så klockrena!

-


Maybe i fell in love when you woke me up


Stop the tape and rewind.

Idag har jag hunnit städa kaninburen, pluggat, städat och duschat. Tråkig dag med andra ord, haha! nejmen är i alla fall nästan klar med min uppsats nu, skönt! Men nu ska jag chilla med iste framför new girl, har längtat.. hejdå

Before you call me ugly, show me what beautiful is

Nu:
- Plugga engelska
- Äta middag
- Duscha
- Kolla på One Tree hill & Desperate housewives

Söndag = skolångest

Hejhopp! Towe åkte nyss och nu måste jag plugga i några timmar, har nämligen tre prov den här veckan och en uppsats som skulle varit klar i fredags.. Så förvänta inte er den bästa uppdateringen idag! Hörs när jag är klar!


ÄLSKA! - T


God morgon världen!

Vi vaknade vid 10, låg och drog oss tills nu ungefär.. hhiihi. Idag ska jag åka ner till frådet och hämta lite gamla papper osv. Skoj! Sen blir det pluggpluggplugg. Har engelskaprov tills i morron, matteprov tills på torsdag och Soprov tills på onsdag.. Bittert? ja. Men nu är det bara o hålla ut, inte så många veckor kvar till Sommarlov.

GODNATT!

Medans Towe har legat och sovit har jag fixat en ny design haha. Var för pigg För att sova så... Men vad tycker ni? Lite ljusare och frächare nu till sommaren tycker jag i alla fall! Men nu ska jag försöka få över Towe till sin egna säng och sen sova! Hihi. Puss o godnatt


Minnen! /ebba


SOMMAAAR

Towes land om 11 dagar, vi ska ha det bäääääst ♥ Sjukt vad tiden går fort asså, känns som förra kristerhimmelsfärd var nyss! I sommar blir det också massa båtturer (ska lägga ner båten om typ två veckor, weho!), turkiet med Clara, London med Towe, Grönan, Konsärer och säkert massa annat kul! Åh, Sommaren får gärna komma nu om man säger så! ♥

Im falling for your eyes, but they dont know me yet.


She can love you good, but i can love you better.

Tjenaa! Ska ta bussen hem om en stund, duscha osv, sen kommer Towe till mig ikväll. Wehoo. Vi ska fixa lite skolgrejor och sen blir det väl filmkväll eller nått! Åh älska helg! Kram


Tack för allt bebi!


pic - phone


Another stopsign, you ceep moving on

Haft en chilldag idag, startade dåligt så kom till skolan vid typ elva, då var det idrott men jag satt bara och kolla på. Sen var det lunch och på sista lektionen gick jag inte på för vår grupp tränade på idrottpogramet vi ska göra. Så har tekniskt sett inte haft någon lektion idag. Najs najs tycker jag. Just nu sitter jag och Towe och drogar instagram, trevligt. Nejmen jag ska bli bättre på att blogga nu har jag lovat! Så förvänta er bättre bloggning nu, och kanske ny design? Aja puss o kram!


Make a wish


FREDAG

Blev ingen lmfao idag, både jag och Towe var trötta för olika anledningar plus att det skulle vara dåligt väder och så. Kändes mysigare med filmkväll! Nu sitter vi hemma hos Towe och chillar penilla liksoooom. Men nu ska jag vara social med världens bästa! Ha det bääääst


Äntligen är den här! - Towe


Ja jag är typ lite besatt kanske


Stört program om man tänker efter..


Hemma

Svimmade osv så jag stannar hemma idag. Det suuuuuger men så är det. Ska försöka sova lite nu, sen ska jag se om jag kan gå till skolan sen, vill ju inte missa lmfao heller! Men aja, ska vila nu. Puss!


GODNATT!

Följ miiiig! :)


PUT YOUR ARMS UP TO THE SKY

Ligger och kollar på bb, nyhet?? Ska strax packa väskan o lägga fram kläder tills imorgon osv. Då blir det somsagt lmfao, tagg på deeet! Men vi hörs, puuuusss


Fredag imorgoooon.

Hade jätte trevligt i stinsen med Katja, Felicia och Towe. Riktigt snälla brudar alltså! Kom hem för typ en halv timme sen och har precis gjort lite olika övningar. Ska hoppa in o duschen alldeles strax och sen blir det bb! Kraaam


So what we smoke weed, so what we ger drunk, were just having fun!

Är i stinsen med Towe och Felicia nuuu, najs najs.


MOT THA STINS


A-W-E-S-O-M-E / T


LADIES SHOPPING NIGHT!

YEEEEEEEEEY. Det kommer bli najs idag, älskar ladies shopping night i Stinsen. De har alltid schampange, choklad och rea i alla butiker typ, hur kan man inte älska? :D hihi, nu ska jag sart pallra mig iväg till skolan, kysshej!



Godnatt bloggishen

Imorgon blir det att träna idrott efter skolan, sen hem till Towe och sen vidare till stinsen med roliga bruuudar :) kommer bli kul! Men nu ska jag sova, godnatt.


DE VET DU


Towestromstedt@instagram


Rihannas nya video! - T


Slutar om en kvart, wehoooo

Drar hem efter skolan med Anisa och Towe, vi ska sätta oss ute i solen och träna på Idrotten osv. Myyyys. Men vi bloggar mer ikväll! Kraaam


Hej mina rim är bäst hejdå


Hej jag är bäst. Hejdå


I skolan - fml


Weho

Sitter och kollar på revenge som vanligt. Är fett taggad för att den här veckan kommer bli suuuuper! På torsdag blir det ladies shopping night i stinsen, tredje året i rad nu men jag tror nog att den här gången blir bäst;) På fredag blir det Lmfao på grönan, jag och Towe kommer ju in gratis så det är sjukt nice! Sen på lördag ska jag och familjen kolla på teater där min kusin är med, tagg på det med! Men nu ska jag packa väskan till imorgon och borsta tänderna osv. Ha det bäst!


I don't blame you anymore, that is just to much pain to store

Är ledsen, arg, besviken på mig själv och försöker hitta en andledning till att leva livet. En mening, ett ord eller en sång som gör livet roligt, värt att leva. Jag kan inte komma ihåg senaste gången jag verkligen skrattade högt och länge. Jag är inne i en depression just nu, men det kommer och går. Som killar, som bussar. Haha nej men ville bara att ni skulle veta varför uppdateringen suger från mitt håll. Ses&hörs sen



Myys

Hejhopp! Har nyss duschat och noppat ögonbrynen osv. Ska lägga mig i min nybäddade säng med påskmust nu, blir troligtvis revenge också! Puss o kram


GRATTIS PAPPA!

jag älskar dig

-

Kom hem från Towe runt halv ett, städade hela huset plus mitt rum då och blev klar för någon timma sen. Har suttit med min svenska uppsats ett tag nu men ska sätta på new girl och ta det lungt nu. Kram

RSS 2.0